Volare mag force gel set up

Non interactive/smart trainers and old trainers

Moderators: Elite Admin S, Elite Admin M

spwbt
Posts: 2
Joined: Sun Mar 17, 2019 6:27 pm

Volare mag force gel set up

Postby spwbt » Mon Mar 25, 2019 3:38 pm

In the trainer set up menu I select Volare mag force gel and then proceed.
It takes me to the page to select protocol which is already ticked as Ant+ and then asks me to identify trainer but there is nothing to select?? When I then try to proceed an error flashes up "trainer not selected" and I can get no further with the set up?

User avatar
Elite Admin S
Posts: 1572
Joined: Tue Nov 08, 2016 10:18 am

Re: Volare mag force gel set up

Postby Elite Admin S » Wed Mar 27, 2019 12:42 pm

Are you using any sensor on your Volare?
Are you using Misuro B+?
If it is so, please check number of flashes set on the misuro, position (orientation is important) and configuration in the app.
If all seems correct, contact us at myetraining@elite-it.com

Regards

spwbt
Posts: 2
Joined: Sun Mar 17, 2019 6:27 pm

Re: Volare mag force gel set up

Postby spwbt » Wed Mar 27, 2019 3:57 pm

I have Garmin speed and cadence sensors on the bike and Ant+ USB on the PC.
No Misuro B+ sensor ?!

User avatar
Elite Admin S
Posts: 1572
Joined: Tue Nov 08, 2016 10:18 am

Re: Volare mag force gel set up

Postby Elite Admin S » Tue Apr 16, 2019 8:27 am

Hi

You can use a ant+ speed&cadence sensor, no problem.
If the sensor is working properly and the configuration is correct, you shouldn't have any issue with the software.
Please contact our customer care at myetraining@elite-it.com, adding all the information related to the configuration you've set

Regards


Return to “Other Trainers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest