Problem Exporting to Training Peaks

Moderators: Elite Admin S, Elite Admin M

carlos
Posts: 1
Joined: Mon Feb 27, 2017 8:21 pm

Problem Exporting to Training Peaks

Postby carlos » Tue Feb 28, 2017 12:49 pm

Hi, I have a problem, when exporting to training peaks, the speed is too high, the cadence, heart rate, watts seems to be Ok, but not the speed, Is like a unit conversion problem, maybe from KPH to M/s, because In the elite app I have a speed of 35 kph and in training peaks I see 126 kph, that is the same result converting 35 m/s to kph, I also updated the app to the last version today. The problem is still there.

thanks!

User avatar
Elite Admin M
Posts: 19
Joined: Wed Dec 14, 2016 6:12 pm

Re: Problem Exporting to Training Peaks

Postby Elite Admin M » Thu Mar 09, 2017 11:12 am

Hi

Are you using the direct export from the app?
Or are you trying to import a .tcx file?

Regards

dlask.m
Posts: 1
Joined: Mon Mar 13, 2017 10:03 am

Re: Problem Exporting to Training Peaks

Postby dlask.m » Mon Mar 13, 2017 10:13 am

carlos wrote:Hi, I have a problem, when exporting to training peaks, the speed is too high, the cadence, heart rate, watts seems to be Ok, but not the speed, Is like a unit conversion problem, maybe from KPH to M/s, because In the elite app I have a speed of 35 kph and in training peaks I see 126 kph, that is the same result converting 35 m/s to kph, I also updated the app to the last version today. The problem is still there.

thanks!


Hi,
Garmin <speed>m/s</speed>
myETraining <speed>km/h</speed>

GoldenCheetah - menu Edit -> Fix Speed from Distance recalculates speed to m/s.


Return to “Software Real General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest