configuring a new head unit.

Determinate the best configuration for your app

Moderators: Elite Admin S, Elite Admin M

Keith253
Posts: 1
Joined: Fri Sep 21, 2018 4:53 pm

configuring a new head unit.

Postby Keith253 » Thu Sep 27, 2018 5:03 pm

I have purchased a new head unit for an elite "super crono forte" turbo but i can't seem to get it to sync with the turbo.

User avatar
Elite Admin S
Posts: 1351
Joined: Tue Nov 08, 2016 10:18 am

Re: configuring a new head unit.

Postby Elite Admin S » Fri Sep 28, 2018 8:16 am

You have to do again the complete pairing procedure, as indicated in the user manual.
I suggest you to do a complete reset also.

These are the instructions:

-Push AC button
-Push and keep pushed together the right and left button until appear EPP OK.
-Push 1 time the central button then appears AP2 OK .
-Push central button again 1 time appears Reset NO .
-Push 1 time left button appears Yes reset.
-Push 1 time central button then appears PAIRING.
-Push 1 time left button then --- flashing until it shows the number of pairing.
-Push the central button 1 time for HRate pairing
-Push and keep pushed the central button to show the initial screen.
If during the Pairing operation appears AP2 Err push AC button e try again.
Remember to insert the plastic console support otherwise doesn’t read the speed.

Regards


Return to “Configuro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests