Page 1 of 1

Direto Fault and Stuck at High Resistance

Posted: Fri Oct 19, 2018 12:31 pm
by mccllray
Whilst hill climbing on Zwift at 260W, I momentarily stopped and reset a reminder on my laptop. On resuming the training session, I noticed that the resistance had for some reason increased to maximum, but the indicated wattage on the screen was way down on what I would have expected. A burning rubber smell also accompanied the increase in resistance, so I terminated the session and attempted to reset the system. I have attempted to reset the resistance on Zwift and disconnected the power feed to the trainer - but it all has no effect! Has anyone else encountered a similar problem? I'm still awaiting a response from the admin team, but the trainer is only 9 months old!! : :x

Re: Direto Fault and Stuck at High Resistance

Posted: Fri Oct 19, 2018 12:35 pm
by Elite Admin S
I see that you're already in contact with our customer care.
Please go on with the assistance there.

Regards

Re: Direto Fault and Stuck at High Resistance

Posted: Thu Oct 25, 2018 7:38 pm
by mccllray
Well it's been over a week since I emailed the company, and the promised response is yet to come! All very frustrating really....come on Elite, where is the support? :(

Re: Direto Fault and Stuck at High Resistance

Posted: Thu Nov 08, 2018 1:39 pm
by Elite Admin S
Sorry guys for late reply in the latest weeks.
Here in North Italy we had two main events that have caused some delay: 1) Bridge of All Saint's (Nice) and 2) Very very bad weather with floods (Not nice).

Anyway, @mccllray I see that your assistance is on going

Regards