Search found 4 matches

by bogdan.capruciu
Thu Nov 22, 2018 7:16 pm
Forum: Trainers general discussion
Topic: Aleno Smart problem
Replies: 6
Views: 1982

Re: Aleno Smart problem

Hi.

Coming back to this, still no answer from you.
The trainer now loses connection on all resistance levels. I changed the battery and recalibrated the trainer. I think I'm going to return it and get something else. Two months of use and it's already failing? Come on...
by bogdan.capruciu
Sun Nov 18, 2018 7:49 pm
Forum: Trainers general discussion
Topic: Aleno Smart problem
Replies: 6
Views: 1982

Re: Aleno Smart problem

Hello again. I was having a wonderful time with the Aleno trainer, riding in Zwift, until last week when the following problem began to occur. I am connecting the trainer using Ant+ in pair with a HRM. It connects fine at the first pedal stroke. During a race, at some point the trainer loses connect...
by bogdan.capruciu
Sat Sep 22, 2018 8:54 am
Forum: Trainers general discussion
Topic: Aleno Smart problem
Replies: 6
Views: 1982

Re: Aleno Smart problem

Thank you for your answer. I was able to configure the trainer and everything went exactly as you described it. I was making an error when pairing the trainer with the app, enabling cadence sensor. Thus, I think, I created a conflict between the trainer's sensor and the app's ability to calculate th...
by bogdan.capruciu
Thu Sep 20, 2018 9:57 pm
Forum: Trainers general discussion
Topic: Aleno Smart problem
Replies: 6
Views: 1982

Aleno Smart problem

Hello, I just bought an Aleno Smart trainer from Decathlon and I need help. I paired it with my eTraining app (Android) via Bluetooth but I cannot get any readings from the trainer. Speed just goes random when I just start pedalling and then drops to 0 or 0.1. No cadence or power readings also. I tr...

Go to advanced search